Våre tjenester

Pipebeslag og pipehatt

Vi leverer og monterer pipebeslag og pipehatt til alle typer piper. Pipens levetid er ofte kortere enn for selve taket, og en gammel murpipe kan begynne å trekke inn vann dersom den ikke er tett. Da kan det oppstå lekkasjer som kan skape problemer ved fyring. Vi monterer pipebeslag og pipehatt med metallet du ønsker, slik at du får en tett og tørr pipe med bedre trekk som gir mer effektiv fyring.

Vår lange erfaring innen fagfeltet sørger for at du får levert og montert en ny pipe som er både vedlikeholdsfri og har lang holdbarhet.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om pipebeslag og pipehatt.

Beslag på tak

Taket er en essensiell del av ethvert hus, og det er viktig å ta godt vare på det. Hovedoppgaven til beslag på tak er å sørge for at vann fra nedbør ikke trenger inn i et hus eller bygg og at det dermed holdes tett. I tillegg til at beslag på tak har en praktisk funksjon, brukes det også for å skape et penere utseende og for å forbedre helhetsinntrykket av et hus.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om beslag på tak.

Beslag rundt vinduer og dører

Beslag rundt vinduer og dører brukes for å holde disse tette, og hindre at uønsket vann trenger inn i huset. I tillegg fungerer også beslag som en visuell innramming av selve vinduet eller døren, og forbedrer husets utseende.
Vi har flere løsninger tilgjengelig, enten du er på utkikk etter noe enkelt eller litt mer spesielt.
Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om beslag rundt vinduer og dører.

Vi leverer også andre typer beslag slik som undersløys, vanlig sløys, skorsteinsbeslag, altanbeslag, møbelbeslag, vindskibeslag, med mer. Ta kontakt med oss for mer info om de ulike typene beslag vi tilbyr.

Balansert ventilasjon

Dersom et hus har dårlige luftmengder vil det som oftest føre til et dårlig inneklima. Mangel på god og frisk luft skjer i hus som er tette, spesielt i eldre boliger og bygninger. For å sikre et godt inneklima og begrense fuktskader som mugg og sopp, er det derfor veldig viktig å få installert et godt ventilasjonsanlegg.

Et balansert ventilasjonsanlegg leverer frisk og renset luft ut i boligen eller bygget, samtidig som det trekker ut brukt luft. Opptil 85 prosent av varmen i ventilasjonsluften gjennvinnes, noe som gjør det til et energibesparende ventilasjonssystem. Balansert ventilasjon skaper også en lun temperatur, gjennom hele året.

Vi er leverandør/servicepartner av og for Exvent ventilasjons-aggregater (www.exvent.no).

Vi leverer og monterer ventilasjonsanlegg til bolig og mindre industri. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om beslag på tak.